Huuhkaja-pelaaja näki punaista Juventusta vastaan

© Kuva: Pekka Mäntylä

Sampdorian toppari Niklas Moisanderin peli Juventusta vastaaan päättyi suoraan punaiseen korttiin.

Huuhkaja-kapteenille näytettiin puniasta korttia, kun ottelun lisäaikaa oli pelattu neljä minuuttia. Kortti tuli todella helponoloisesti, sillä Moisander kamppasi keskikentällä miehen tullessaan myöhässä tilanteeseen. Keltainen kortti olisi kenties ollut sopivampi tuomio.

Sampdoria hävisi Serie A:n ottelun 1-2-lukemin.

Moisander pelasi jo totuttuun tyyliin toppariparina yhdessä Ervin Zukanovicin kanssa. Moisander on noussut viime aikoina uuden valmentajan Vincenzo Montellan avaukseen. Seuraavissa peleissä Moisander ei kuitenkaan nähdä pelikiellon vuoksi.

Lukuun ottamatta punakorttia Moisander suoritui tälläkin kertaa ottelusta ihan mallikkaasti.