Saksalaislehti Kickerin mukaan sekä Real Madrid että FC Barcelona haluaisivat Schalken Leroy Sanen riveihinsä.

19-vuotias nuorukainen on herättänyt koko futismaailman huomion, sillä siirtohuhuissa pelaajaa on viety myös Manchester Cityn riveihin. Pep Guardiola arvostaa pelaajaa suuresti ja haluaisi siksi miehen riveihinsä.

Schalke ei tiettävästi ole halukas myymään Sanea, mutta suuri tarjous voi muuttaa mielen. Gelsenkirchenissä tiettävästi kuunnellaan, jos pöytään isketään yli 50 miljoonaa. Kauppa voisi olla mahdollinen jo tammikuussa taikka sitten vasta kesällä.

Jos Sanesta maksetaan yli 50 miljoonaa, olisi se myös kaikkien aikojen kallein saksalaissiirto. Vain Mesut Özilistä maksettiin yhtä paljon, kun kesällä 2013 keskikenttäpelaaja vaihtoi Real Madridin Arsenaliin.

Sane on yksi Bundesliigan suurimmista lupauksista.