FC Inter tiedotti tänään tiistaina pestanneensa Faith Friday Obilorin. RoPS saattaa menettää vielä toisenkin avainpelaajan muualle.

Lapin Kansa kertoo, että RoPS:n tähtihyökkääjä Aleksandr ”Boris” Kokko on herättänyt kiinnostuksen Sveitsissä. RoPS ja Sveitsin pääsarjaseura FC St. Gallen ovat lehden mukaan lähellä kauppoja.

Kokko juhli viime kaudella Veikkausliigassa maalikuninkuutta, kun kaikkiaan osumia kertyi peräti 17 kappaletta. Kokko on ennättänyt käydä jo sveitsiläisseuran testattavana.

Uusimmasta käänteestä päätellen testileiri sujui hyvin.

Puolustuksen ykkösmies Turkuun

Obilor on tehnyt puolestaan FC Interin kanssa kauden 2016 kattavan sopimuksen. Sopimuksessa on myös optio kaudesta 2017.

Veikkausliigan viime kauden parhaaksi puolustajaksi valittu Obilor otetaan innokkaasti Interin seurajohdossa vastaan.

– Tunnemme pelaajan hyväluonteisena ja voimakkaana puolustajana tietysti jo entuudestaan. Olemme myös iloisia, että hänet valittiin liigan parhaaksi puolustajaksi, koska olemme samaa mieltä asiasta.

– Oikeastaan olemme olleet kiinnostuneita hänestä koko ajan jo laina-ajan jälkeen ja nyt mahdollisuus vihdoin avautui, FC Interin puheenjohtaja Stefan Håkans kommentoi seuran nettisivuilla.