© Kuva: Getty Images

Superlupaus ei ole siirtymässä tammikuussa – ”niin paljon Manchester Citylla ei ole rahaa”

Schalke 04:n vasta 19-vuotias Leroy Kané on pelannut erinomaisen syksyn Bundesliigassa ja on jo useamman eurooppalaisen suurseuran tiukassa tarkkailussa. Listan kärkipäässä on Valioliigan Manchester City, mutta siirto ainakaan tammikuussa ei ole todennäköinen.

Guardianin mukaan Sané on Cityn hankintalistan ykkönen ja tuleva manageri Pep Guardiola haluaa nuorukaisen joukkueeseensa viimeistään kesällä. 40 miljoonan euron hintalappu mietityttää kuitenkin Manchesterissakin.

Loukkaantumisten myötä City on nyt kuitenkin halukas hankkimaan Sanén jo tammikuussa, mutta pelaajan neuvonantaja Jürgen Milewski tyrmää kuitenkin ajatuksen tyystin. Samalla linjalla on myös Schalken urheilujohtaja Horst Heldt.

Sané allekirjoitti viime kesänä vuoteen 2019 ulottuvan sopimuksen, jossa ei ole ulosostopykälää. Heldt vihjaa, että teoreettinen hinta nyt saattaisi olla paljon enemmänkin kuin mainitut 40 miljoonaa.

– Riippumatta siitä että me emme halua myydä ja Leroy ei halua siirtyä niin paljon Manchester Citylla ei ole rahaa, Heldt jyrähti Bildille.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!