© Kuva: Getty Images

Liverpooliinkin huhuttu La Liga -sensaatio siirtyy Valioliigaan – ei kuitenkaan Anfieldille

Granadan 18-vuotias Adalberto Penaranda on kaupattu Valioliigan Watfordiin. Englantilaisseura tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Mies on tehnyt seuran kanssa neljän ja puolen vuoden sopimuksen. Sky Sportsin tietojen mukaan siirtosumma on noin kahdeksan miljoonaa puntaa (11 miljoonaa euroa).

Venezualalaisnuorukainen pelaa kuitenkin kauden loppuun nykyseurassaan Andalusiassa. Penaranda on nuoresta iästään huolimatta lyönyt jo läpi La Ligassa. Mies on tehnyt tällä kaudella peräti neljä maalia yhdeksässä pelaamassaan ottelussa Espanjan pääsarjassa.

Penarandaa on viety huhuissa tammikuun siirtoikkunan aikana muun muassa Liverpooliin ja Tottenhamiin.

[tweet]https://twitter.com/WatfordFC/status/694254210242736133?ref_src=twsrc%5Etfw[/tweet]

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!