Yksi maalivahti on ollut ohittamaton Mestarien liigassa – kaikkien aikojen ennätyskin näköpiirissä!

Real MAdridin maalilla tiistaina AS Roma -voitossa pelannut ja oivia torjuntoja esittänyt Keylor Navas on pitänyt tällä kaudella maalinsa puhtaana kaikissa kuudessa Mestarien liiga -ottelussaan. Viimeisin nollapeli tuli tiistaina, kun hän piti AS Roman nollilla 2-0-voitossa (Real jatkoon yhteismaalein 4-0) tiistaina.

Kaikkiaan Navasin nollaputki on jo 720 minuutin mittainen Mestarien liigassa viime kausi mukaan lukien. Costa Rican maajoukkuevahdilla on vielä puolentoista ottelun mittainen matka kaikkien aikojen ennätykseen.

Saksalaisvahti Jens Lehmann piti Arsenalin maalin puhatana peräti 853 minuutin ajan kaudella 2005-2006, kun joukkue eteni tuolloin Mestarien liigan finaaliin asti.

Arsenal hävisi finaalin 1-2-lukemin Barcelonalle, kun joukkue joutui pelaamaan yli puolet ottelusta vajaalla juuri Lehmannin ulosajon vuoksi tämän kaadettua Barcelona-hyökkääjän.