Leicesterin superhankinta yllättää – haluaa NFL-pelaajaksi

Leicester palkkasi itävaltalaisen Christian Fuchsin viime kesänä. Miehen sopimus saksalaisseura Schalken kanssa päättyi, ja hyvästä potkutekniikasta tunnettu vasen laitapakki oli vapaa vaihtamaan seuraa.

29-vuotias Fuchs on ollut Leicesterissä tärkeässä roolissa etenkin erikoistilanteissa. Viimeksi sunnuntaina miehen antama kulmapotku löysi kapteeni Wes Morganin, joka ratkaisi maalillaan joukkueelle 1-0-voiton Southamptonista.

Fuchs oli kesällä lähellä siirtyä Pohjois-Amerikkaan mutta päätti kuitenkin jäädä Leicesteriin saatuaan tarjouksen seuralta. Miehen perhe asuu jo New Yorkissa. Fuchs on nyt paljastanut Sky Sportsin haastattelussa, että hänellä on itsellään urasuunnitelmia Pohjois-Amerikassa.

– Minun tavoitteeni on tulla NFL-potkaisijaksi. Jos NFL-managerit haluavat todella jalkapalloilijan joukkueeseensa, pystyn potkaisemaan 60 jaardin potkumaalin. Jos ei haaveile, ei voi saavuttaa mitään, toteaa Fuchs hymyillen.

Fuchsin sopimus Leicesterin kanssa päättyy kesällä 2018. Mies haluaa varmasti kokea ensi kaudella Mestarien liigan huuman ennen kuin hän lähtee valloittamaan Uutta mannerta uuden lajin parissa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!