Shefki Kuqi ryhmälle kauden avausvoitto kahden romahduksen jälkeen – ”Oli hyvä pelata vieraissa”

PK-35 Vantaa on ollut paljon otsikoissa jo alkukauden aikana, kun nousija hävisi kauden ensimmäiset pelinsä kotikentällään tapahtumarikkaissa ottelussa. Ensin RoPS:ia vastaan joukkue hukkasi peräti kolmen maalin johtonsa ja toisessa tappiossa kärkimies Njazi Kuqi pimahti ja joukkue taipui HIFK:lle.

Kauden kolmannesta pelistä tuli arvokas vierasvoitto, kun joukkue kaatoi KuPS:n 3-2-lukemin. Päävalmentaja Shefki Kuqi näki joukkueensa olleen jopa helpompi pelata nyt vieraissa kuin kotona..

– Minulla oli jo eilen [tiistana] sellainen fiilis, että on hyvä pelata tämä peli vieraissa. Vaikka kotona pelaaminen on etu, on kotipeleissä aina myös pieniä paineita, Kuqi kommentoi ottelun jälkeen seuransa kotisivuilla.

PK-35 Vantaalla oli uusi pelaaja tulessa, kun vastikään seuran kanssa sopimuksen tehnyt  Fernando Liñan Rodriguez pelasi Kuopiossa täyden ottelun keskikentän pohjalla

– Hän on ollut mukana vasta muutaman päivän, mutta pelasi ihan hyvin. Hän sopii tälläisissä peleissä hyvin puolustuslinjan eteen. Liñan on fiksu poika, joka sijoittuu hyvin. Hän on oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja sopii pelitapaamme hyvin.

Kuqin mukaan avausvoiton jälkeen on hyvä jatkaa sunnuntain kotipeliin Vaasan Palloseuraa vastaan.

– Toivottavasti pisteitä tulee lisää. Tänään näimme jälleen, että tämä on aika tasainen sarja. Meiltä puuttui muutamia jätkiä, mutta saimme silti tärkeän vierasvoiton. Kun saamme kaikki pelaajat mukaan, meillä on uskoakseni ihan kilpailukykyinen joukkue, Kuqi uskoi.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.