© Kuva: Getty Images

Manchester United -legenda Eric Cantonalta hämmentävä versio EM-kisahitistä

Manchester Unitedissa upean uran tehnyt Eric Cantona on sekoittanut pakkaa EM-kisojen aikana ja alla muun muassa kritisoimalla Ranskan päävalmentajaa Didier Deschampsia.

Cantona on esiintynyt turnauksen aikana myös harmittomammalla tavalla Eurosportin mainoksissa.

Tällä kertaa myös näyttelijänä tunnettu ranskalainen saarnaa videossa valtaistuimeltaan ja esittää oman versionsa pohjoisirlantilaiselle kulttisankarille Will Griggille omistetusta kappaleesta ”Will Grigg’s on Fire”.

Grigghän paukutti viime kaudella seurajoukkueessaan liukuhihnalta maaleja Englannin Kakkosliigan Wiganissa. Seuran fanit kehittivät miehestä kertovan laulun, jonka pohjoisirlannin fanit ovat ottaneet omakseen Ranskassa, vaikka Griggiä ei ole vielä kentällä nähtykään.

Tässä linkki videoon. Lauluosuus alkaa noin minuutin kohdalla.