Cristiano Ronaldo onnitteli maanmiestään – EM-voittajat vastakkain ensi kaudella

© Kuva: Getty Images

EM-kultaa juhlinut Portugalin hyökkääjä Nani siirtyy pelaamaan Espanjan La Ligaa Valencian riveihin. Nani solmi Valencian kanssa kolmivuotisen sopimuksen. 29-vuotias portugalilainen siirtyi Espanjaan Fenerbahcesta 8,5 miljoonalla eurolla.

Nani ehti pelata Turkissa vain yhden kauden siirryttyään sinne Manchester Unitedista. Portugalin kapteeni Cristiano Ronaldo oli tukenut maamiestään siirtymisessä Espanjan liigaan ensimmäistä kertaa urallaan.

– Cristiano onnitteli minua ja sanoi, että Valencia on hieno seura Espanjassa, ja että sopeudun sinne hyvin, Nani kertoi AS-lehdelle.

Nani teki EM-turnauksessa kolme maalia Portugalille. Saman verran kuin Hopeisen kengän (jaetaan EM-turnauksen toiseksi eniten maaleja tehneelle pelaajalle) turnauksessa voittanut Ronaldo, joka antoi finaalin jälkeen palkintonsa Nanille.

– Asettuminen vie aikaa, mutta en usko sen olevan kovin hankalaa, sillä Espanjassa pelataan hyvin samalla tavalla kuin Portugalissa. Peli voi olla todella nopeaa ja teknistä, Nani kertoi.

Lähes 12 000 Valencia-fania otti Euroopan mestarin avosylin vastaan.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.