© Kuva: Getty Images

Chelsea-hyökkääjä vitsaili konsolipelin julkaisun myöhästymisestä: ”Parantavat syöttötaitoani”

Maailman tunnetuin jalkapallokonsolipelisarja EA Sports FIFA julkaisi tänään uusimman peliversionsa demon. Demon julkaisu myöhästyi hieman alkuperäisestä aikataulusta. Tähän Chelsea-hyökkääjä Michy Batshuayi tarjoili oman selityksensä.

23-vuotias hyökkääjä letkautti oman syynsä FIFA 17 -demon julkaisun myöhästymiseen Twitterissä.

– He luultavasti parantavat minun syöttötaitoani, sen takia FIFA 17 -demoa ei ole vielä julkaistu, Batshuayi vitsaili.

Chelseaan kesän siirtoikkunan aikana Marseillesta siirtynyt hyökkääjä ilmeisesti haluaisi hänen syöttöominaisuuteen parannuksia tulevaan FIFA-peliin. SportBiblen mukaan Batshuayin syöttöominaisuus on vain 59 tulevassa FIFA 17 -pelissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!