Jose Mourinho shokkitappiosta: ”Hän oli paitsiossa”

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Manchester United koki eilen vieraskentällä nöyryyttävän tappion Eurooppa-liigan avausottelussa Feyenoordille maalein 0-1. Jose Mourinho oli tappion jälkeen rauhallinen.

Mourinhon mukaan United olisi ansainnut ottelusta enemmän kuin tappion.

– He saivat maalin aikaiseksi, mitä mielestäni me emme ansainneet. Ja tuplasti huono onnea oli se, että hän oli paitsiossa, Mourinho sanoi Guardianin mukaan ottelun jälkeen.

Feyenoordin maalin teki Tonny Vilhena. Nappisyötön maaliin antanut Nicolai Jörgensen oli Mourinhon mielestä paitsiossa. Mourinho kuitenkin myönsi, ettei ManU onnistunut iltapuhteessaan.

– Ensimmäisellä puoliajalla emme olleet päättäväisiä. En sano, että olimme huonoja, mutta meillä ei ollut sellaista päättäväisyyttä, jolla voitetaan otteluita, Mourinho totesi.

ManU:lle tappio oli toinen peräkkäinen. Viime viikonloppuna tuli tappio Manchesterin derbyssä Citylle. Tulevana viikonloppuna kurssi pitäisi saada käännettyä Watfordin vieraana Valioliigassa.

– Kun voitat, pelaajat ovat täynnä itseluottamusta. Kun häviät, pelaajat ovat surullisia. Mutta olen täällä tietysti sen takia, etteivät pelaajat olisi negatiivisella päällä, koska hävisimme kaksi ottelua. Emme pelanneet niissä 90:ä minuuttia hyvin, mutta olisimme silti ansainneet paremmat tulokset, Mourinho sanaili.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!