Jürgen Klopp sai risuja ja ruusuja yllättävältä taholta: ”Hän elää pelissä”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin entinen ja pitkäaikainen manageri Sir Alex Ferguson antoi Liverpooliin viime kaudella tulleelle Jürgen Kloppille palautetta. Ferguson kiitteli Kloppin tunteella elämistä, mutta kritisoi taktisia valintoja viime kauden Eurooppa-liigan finaalissa Sevillaa vastaan.

Kloppin Liverpool hävisi lopulta finaalin Sevillalle maalein 3-1. Liverpool johti ottelua 1-0, mutta menetti toisella puoliajalla otteen Sevillalle, joka juhli Eurooppa-liigan voittoa jo kolmatta kertaa peräkkäin.

– Sevilla ei tykännyt Liverpoolin taklaamisesta ja tilanteiden loppuun viemisestä. Toisella puoliajalla Liverpoolilla ei ollut energiaa. He eivät saaneet palloa, ja tila keskikentällä kasvoi. Minulla ei koskaan ole ollut sellaista joukkuetta, joka jaksaisi prässätä koko kauden, Ferguson viittasi Kloppin energiseen prässipelaamiseen Eurooppa-liigan teknisessä raportissa.

Ferguson antoi myös positiivista palautetta Kloppille. Skottivalmentajan mukaan Klopp sopii Liverpooliin, sillä seuran fanit elävät joukkueen mukana suurella tunteella, kuten Kloppkin.

– Fanit ovat hyväksyneet hänet. Fanien tuki on myös iskoistunut häneen, sillä hän elää pelissä tunteella. Se näkyy jokaisessa ottelussa, kun hänen persoonansa tulee esiin kentän laidalla, Ferguson kehui saksalaista.

Lähde: Sky Sports


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.