© Kuva: Getty Images

Moussa Sissoko: ”En edes miettinyt Evertonia, kun Tottenham teki tarjouksen”

Tottenhamiin siirtynyt Newcastlen ranskalaistähti Moussa Sissoko kertoo, että Everton putosi pelistä pois hänen mielessään heti, kun Tottenham teki tismalleen saman tarjouksen miehestä siirtoikkunan viime metreillä.

Everton näytti pitkään olevan Sissokon ainoa sauma siirtyä Valioliigaan, mutta Tottenham paransi lopulta tarjouksensa 39 miljoonaan euroon.

– Oli aika merkillistä, että katselin Lontoossa TV:tä ja siellä sanottiin, että olen tehnyt sopimuksen Evertoniin. Odottelin kuitenkin samaan aikaan hotellissa Tottenhamin tarjousta, Sissoko sanoo L’Equipelle.

– On hienoa päästä seuraan, johon todellakin halusin. Kun Tottenham teki tarjouksensa, asia oli minulle selvä, enkä edes miettinyt Evertonia enää. Tuntuu mahtavalta päästä pelaamaan Mestarien liigaa, sitä en ole vielä koskaan kokenut.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!