© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajille raju pettymys Islannissa – tappio kalkkiviivoilla!

Islanti teki aivan lopussa kaksi maalia ja Suomi hävisi lopulta Islannille 2-3 jalkapallon MM-karsinnoissa, vaikka 89 minuutin kohdalla Suomi johti vielä 2-1.

Islannin voittomaali 95. minuutilla oli todella kyseenalainen. Pallo näytti olevan Lukas Hradeckyn käsissä, mutta se runnottiin väkisin maaliviivan yli. Ottelun norjalaistuomari Sveinn Odvar Moen hyväksyi kuitenkin maalin.

Suomi johti ottelua pitkään 2-1. Teemu Pukki ja Robin Lod iskivät Suomen maalit. Toisella jaksolla Islanti epäonnistui rangaistuspotkussa ja kaikki näytti hyvältä.

Avausjakso oli erittäin tasainen, mutta toisella puolikkaalla Islanti tuli rajusti. Suomen puolustus kuitenkin kesti paineen ja mitä pidemmälle toinen jakso eteni, sitä paremmin Suomi pääsi peliin mukaan.

Viimeisellä varsinaisen peliajan minuutilla Alfred Finnbogason pääsi kuitenkin iskemään tasoituksen kovan maalinedushässäkän päätteeksi. Lisäaikaa annettiin neljä minuuttia, mutta peli jatkui ja jatkui, kunnes Islanti runnoi kyseenalaisen voittomaalin. Sen teki Ragnar Sigurdsson.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!

Comments are closed.