Jose Mourinho sätti toimittajia: ”Kaksi päivää sitten hän oli sarjan huonoin pelaaja”

© Kuva: Getty Images

ManU otti tyylikkään voiton Fenerbachesta maalein 4-1 torstai-iltana Eurooppa-liigassa. Paul Pogba nousi ottelun hahmoksi tehden kaksi maalia, toisen rankkarista ja toisen upealla laukauksella.

Unitedin manageri Jose Mourinho ei ymmärtänyt ottelun jälkeen toimittajien tekemiä hätäisiä päätelmiä Pogban, 23, taidoista. Pogbaa on kritisoitu alkukauden aikana paljon varsinkin Valioliigassa nähdyistä esityksistä.

– Kaksi päivää sitten hän oli Valioliigan huonoin pelaaaja, nyt 48 tuntia myöhemmin hän oli ilmiömäinen. Kuulkaa, hän tarvitsee aikaa, Mourinho kertoi BT Sportille.

Mourinhon mukaan Pogba vaatii aikaa sopeutuakseen Serie A:sta Valioliigaan. Pogba pelasi ennen saapumistaan Manchesteriin Juventuksessa neljä kautta.

– Olen työskennellyt Italiassa, tiedän sen sarjan hyvin. Valioliigaan palaaminen sen jälkeen, kun on pelannut Italiassa neljästä viiteen vuotta ei ole helppoa. En odottanut, että hän sopeutuu sormia napsauttamalla. Huippupelaajatkin tarvitsevat aikaa, Mourinho puolusteli Pogbaa.

Lähde: goal.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.