Shefki Kuqi haluaisi jatkaa FC Interin peräsimessä: ”Tulin sellaiseen perheeseen”

© Kuva:
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

FC Interin päävalmentaja Shefki Kuqi oli onnellinen mies Veikkausliigan putoamiskarsinnan toisen osaottelun jälkeen ja syystäkin. Kuqi teki sen, mitä hän tuli Interiin tekemään, säilytti Veikkausliiga-paikan.

Inter voitti toisessa osaottelussa TPS:n 2-0. Kuqi ja Inter on saanut roimasti kritiikkiä kauden aikana, mutta pahimmalta painajaiselta vältyttiin.

– Erittäin kurinalainen peli meiltä. Minulla oli hyvä fiilis ennen peliä. Se edellinen peli antoi uskoa. Ei ole helppoja pelejä nämä. Pidettiin pää kylmänä, Kuqi analysoi tuoreeltaan Huuhkaja tv:lle.

– Sen voin sanoa, että otan aika paljon läpi. Kova työ palkitaan aina. Ei ollut helppoa, mutta se on nyt tehty, Kuqi jatkoi.

Kuqilta kysyttiin hänen tulevaisuudesta, mutta mitään varmaa ei päävalmentaja vielä sanonut.

– On ollut raskas kausi. Tulin sellaiseen perheeseen, jossa jalkapallo merkitsee ja olisi hienoa jatkaa, Kuqi esitti toiveen.

Interin omistaja Stefan Håkans palkittiin torstaina ansioituneesta työstään suomalaisen jalkapallon hyväksi Captain’s Ballilla, mutta Interin säilyminen liigassa oli kovempi juttu ainakin Kuqin mukaan.

– Olimme ennen peliä onnittelemassa ”Stefua”. Hän sanoi, että vaihtaisi kaikki palkinnot siihen, että tänään voitetaan, Kuqi kertoi.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!