Chelsea kilpasille AC Milanin huippulupauksesta – tarjoaa tuplapalkkaa

© Kuva: Getty Images

AC Milanin 17-vuotias ihmelapsi Gianluigi Donnarumma on tällä hetkellä siirtohuhujen kuumimpia nimiä. Donnarummasta on ollut kiinnostunut suurseurat ympäri Eurooppaa. Viimeisimpänä kilpasille on lähtenyt myös Valioliiga-jätti Chelsea.

Italialaisen SportMediasetin mukaan Chelsea valmistelee tarjousta Donnarummasta, jonka tämänhetkinen sopimus AC Milanin kanssa päättyy kesäkuussa 2018. Milan pyrkii sorvaamaan uuden pitkäaikaisen jatkosopimuksen vielä ennen italialaisvahdin 18-vuotissyntymäpäivää, joka on ensi helmikuussa.

Jatkosopimusneuvotteluissa on kuitenkin ollut lehtitietojen mukaan haasteita, ja nyt Chelsea on tarjoamassa Donnarummalle tuplasti isompaa palkkaa hänen nykyiseen palkkaan verrattuna. Chelseassa italialaisnuorukainen tienaisi 65 000 puntaa (noin 75 000 euroa) viikossa.

Taustalla on myös se, että Chelsean nykyinen ykkösvahti Thibaut Courtois on vihjannut halusta palata Espanjaan tulevaisuudessa. Kapuloita Chelsean rattaisiin saattaa laittaa Juventus, joka on myös ollut todella kiinnostunut Donnarumman otteista.

Lähde: express.co.uk


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.