© Kuva: Getty Images

Chelsea tekemässä tilaa italialaistähdelle – myös ManU kiinnostunut

PSG:tä edustava italialaistähti Marco Verratti on yhdistetty siirtohuhuihin. Chelsea-manageri Antonio Conte on halukas tuomaan italialainen Stamford Bridgelle. Verrattin perässä on myös muun muassa Manchester United.

Siirtohuhut yltyivät, kun Verrattin agentti Donati Di Campli sanoi, ettei suojattinsa halua jatkaa PSG:ssä, jos ei seura menesty. 24-vuotias keskikenttäpelaaja otti myös yhteen PSG-luotsi Unai Emeryn kanssa jouduttuaan vaihtoon Marseillea vastaan Ligue 1 -ottelussa lokakuussa.

Conte onkin nyt raivaamassa tilaa keskikentälleen. Seura odottaa tarjouksia espanjalaisesta Cesc Fabregasista, joka on tällä kaudella jäänyt vaihtopelaajan rooliin Conten alaisuudessa. Lisäksi John Obi Mikel, 29, on Mirrorin mukaan lähdössä Chelseasta kauden jälkeen, kun hänen sopimuksensa loppuu.

Conte haluaa vahvistaa keskikenttäänsä ja yritti tehdä niin jo kesän siirtoikkunan aikana. Conte hankki Leicesteristä N’Golo Kanten sekä yritti myös hankkia AS Roman keskikenttäpelaaja Radja Nainggollan, mutta epäonnistui yrityksessään.

Verratti teki hiljattain PSG:n kanssa viiden vuoden jatkosopimuksen, mutta agenttinsa mukaan se ei ole esteenä siirrolle, jos ei PSG onnistu tällä kaudella voittamaan mitään suurta.

Lähteet: Mirror, Rai Sport

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!