Tähtipelaajien pinnat tuntuvat olevan kireällä, kun oma joukkue ei näytä menestyvän toiveiden mukaan. Zlatan Ibrahimovic otti torstain Eurooppa-liigan ottelussa vastustajaa kaulasta kiinni ilman varoitusta.

Uutisoimme aiemmin Cristiano Ronaldon tempauksesta Mestarien liigan ottelussa Legia Varsovaa vastaan. Kuvatodisteiden mukaan Real Madrid -tähti talloi Legian pelaajan päälle, mutta tapaus jäi huomaamatta tuomarilta tai sitten tilanne näytti kuvissa pahemmalta kuin mitä se oli todellisuudessa. Real Madrid jäi Legian vieraana 3-3-tasapeliin.

Torstaina Manchester United hävisi Turkissa käydyn Eurooppa-liigan ottelun Fenerbachelle 2-1. Kuvat kertovat karua kieltä siitä, että erotuomarilta jäi viheltämättä ottelussa selkeä rike.

Ibrahimovic nappasi Fenerbachen Simon Kjaerin kaulasta kiinni ja huusi hänen korvaansa, kun tanskalainen yritti estää ruotsalaista heittämästä nopeaa rajaheittoa.

Ibrahimovic selvisi tilanteesta ilman varoitusta, mutta UEFA saattaa antaa pelikieltoa tapauksesta jälkikäteen.

Katso kuva tilanteesta täältä (independent.co.uk).