© Kuva: Getty Images

Outo väite: ”Cristiano Ronaldolla on todella huono vaikutus James Rodrigueziin!”

Entisen kolumbialaislegendan Faustino Asprillan mukaan Cristiano Ronaldolla on huono vaikutus Kolumbian maajoukkuetähteen James Rodrigueziin.

Kun Kolumbia hävisi MM-karsinnan Argentiinalle 0-3, oli Rodriguez koko ajan tukkanuottasilla omien pelikaveriensa ja tuomariston kanssa.

Asprilla ei ollut tyytyväinen pelaajan asenteeseen.

– Mielestäni Jamesin ystävyys Cristiano Ronaldon kanssa Real Madridissa tekee hänelle pelkkää pahaa. Kun Ronaldolle ei pelata palloa, hän käyttäytyy samalla tavalla pelikavereitaan kohtaan, James on ottanut hänestä mallia, eleet ovat täysin samat, Asprilla paaluttaa ESPN:llä.

– Jamesin pitäisi pelikavereilleen elehtimisen sijaan pyrkiä saamaan heidät pelaamaan paremmin yhteen. Kaikki nuoremmat pelaajat kuitenkin kunnioittavat häntä, eivätkä uskalla todellakaan sanoa vastaan.

– Siinä Kolumbian maajoukkueessa, missä minä pelasin, häntä olisi läimäytetty kasvoihin. On normaalia kiistellä vastustajan ja tuomarien kanssa, mutta ei todellakaan oman joukkueen pelaajien kanssa. Ja jos niin tekee siksi, että he eivät syötä sinulle, se on pahinta, mitä jalkapalloilija voi tehdä. Ja kaiken tuon James on oppinut Cristiano Ronaldolta, joka tekee sitä jatkuvasti.