FC Barcelonan presidentti lupasi Messin jatkosopimuksen ja ottavansa selvää Real Madridin siirtokiellosta

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

FC Barcelonan seurepresidentti Josep Maria Bartomeu lupasi, että Lionel Messi tekee jatkosopimuksen pian. Lisäksi Bartomeu sanoi selvittävänsä, miksi Real Madridin siirtokieltoa lyhennettiin.

Messin jatkosopimusneuvottelut ovat jatkuneet pitkään, mutta Bartomeu oli varma, että 29-vuotias seuralegenda jatkaa vielä pitkään Barcelonassa.

– Molemmilla osapuolilla on selkeä halu siitä, että Messi jatkaa Barcelonassa. Leo haluaa jatkaa Barcelonassa ja Barcelona haluaa Leon jatkavan, Bartomeu kertoi lehdistötilaisuudessa.

– Messi on maailman paras jalkapalloilija ja me tulemme pääsemään yhteisymmärrykseen ja jatkamaan yhdessä, koska hän on vielä todella nuori. Hän pelaa edelleen huipputasolla ja tulee jatkamaan täällä monia vuosia, seurapresidentti jatkoi.

Lisäksi Bartomeu otti kantaa Real Madridin siitokieltoon, jota lyhennettiin kahdesta siirtoikkunasta yhteen tiistaina. Tuomio oli erilainen kuin Barcelonalla aiemmin, ja Barca-pomo haluaa tietää syyt, miksi tuomiota lyhennettiin Real Madridin kohdalla, mutta ei Barcelonan kohdalla.

– Aiomme tutkia virallista lausuntoa ja selvittää, miten he tekivät sen. Aiomme myös keskustella heidän lakimiesten kanssa, jotka puolustivat myös meitä aiemmin. Aiomme selvittää, mikä oli erona meidän ja heidän tilanteessa, Bartomeu sanoi.

Lähde: football-espana.net

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!