Jalkapalloa luvassa loppuvuodesta ähkyyn saakka

© Kuva: Getty Images
Sheffield Utd testaa Arsenalin vireen! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Viasatin kanavilla ja Viaplayssa voi vuodenvaihteen tienoilla nauttia englantilaisesta jalkapalloilusta vaikka ähkyyn saakka. Luvassa on Valioliigaa, Championshipiä ja perinteinen FA Cupin 3. kierros. 26.12. – 8.1. välisenä aikana nähdään 14 päivän aikana peräti 36 suoraa tv-ottelua.

Joulun aika on perinteisesti ollut Valioliigassa jakso, jonka aikana mestaruutta ei voi vielä voittaa, mutta jonka aikana sen voi lopullisesti hävitä. Viasat seuraa tätä kauden kiireisintä ajanjaksoa tarkasti alkaen perinteisestä tapaninpäivän eli ”Boxing Dayn” kierroksesta.

Euroopan isojen sarjojen ollessa joulutauolla, Championshipissä on täysi tohina päällä. Viasat Jalkapallo ja –Urheilu –kanavilla nähdään vuodenvaihteessa seitsemän suoraa tv-ottelua.

FA Cupin 3. kierros on vuosien varrella tarjonnut draamaa kun pienemmät seurat ovat saaneet mahdollisuuden pudottaa Valioliigan jättiläisiä maailman vanhimmasta jalkapallokilpailusta. 3. kierros pelataan 6.-8.1. ja Viasat esittää kaikkiaan kuusi ottelua suorana ja suomeksi selostettuna.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Sheffield Utd testaa Arsenalin vireen! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!