Jalkapalloa luvassa loppuvuodesta ähkyyn saakka

© Kuva: Getty Images

Viasatin kanavilla ja Viaplayssa voi vuodenvaihteen tienoilla nauttia englantilaisesta jalkapalloilusta vaikka ähkyyn saakka. Luvassa on Valioliigaa, Championshipiä ja perinteinen FA Cupin 3. kierros. 26.12. – 8.1. välisenä aikana nähdään 14 päivän aikana peräti 36 suoraa tv-ottelua.

Joulun aika on perinteisesti ollut Valioliigassa jakso, jonka aikana mestaruutta ei voi vielä voittaa, mutta jonka aikana sen voi lopullisesti hävitä. Viasat seuraa tätä kauden kiireisintä ajanjaksoa tarkasti alkaen perinteisestä tapaninpäivän eli ”Boxing Dayn” kierroksesta.

Euroopan isojen sarjojen ollessa joulutauolla, Championshipissä on täysi tohina päällä. Viasat Jalkapallo ja –Urheilu –kanavilla nähdään vuodenvaihteessa seitsemän suoraa tv-ottelua.

FA Cupin 3. kierros on vuosien varrella tarjonnut draamaa kun pienemmät seurat ovat saaneet mahdollisuuden pudottaa Valioliigan jättiläisiä maailman vanhimmasta jalkapallokilpailusta. 3. kierros pelataan 6.-8.1. ja Viasat esittää kaikkiaan kuusi ottelua suorana ja suomeksi selostettuna.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.