Sevilla ja Real Madrid taistelivat pyhäillan päätteeksi pisteistä La Ligassa.

Kohtaaminen oli joukkueille jo kolmas 11 päivään, sillä ne kohtasivat juuri Copa del Reyssä kahdesti. Niistä Real vei kotiottelun 3-0, Sevillassa pelattiin tasan 3-3.

Real näytti pitkään vievän kolme pistettä nyt, kun Cristiano Ronaldo iski pilkulta pomminvarmasti johtomaalin 67. minuutilla.

Vain viisi minuuttia ennen loppua joukkueen kapteeni Sergio Ramos puski kuitenkin pallon omaan maaliin ja peli oli 1-1. Tämän jälkeen kotijoukkue sai hurmoksen päälle. Paikkoja satoi, ja lopulta 92. minuutilla uusi hankinta Stevan Jovetic ampui 20 metristä isännille 2-1-voittomaalin.

Näin Real Madridin huima 40 ottelun tappioton voittoputki rusahti viimein poikki.

Sevilla nousi voitolla liigan kakkoseksi pisteen päähän Realista. Barcelona on pisteen Sevillan perässä.