FC Lahti on tehnyt vuoden sopimuksen 20-vuotiaan Joona Tapanin kanssa.

Tapani oli seuran testissä joulukuun ja päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli vakuuttunut.

– On erittäin hienoa, kun omista kasvateista nousee edustukseen pelaaja. Mahdollisuutta halutaan aina tarjota, mutta se ei ole automaatio. Joona on kuitenkin osoittanut, että pystyy kamppailemaan meidän joukkueessa peliajasta. Kun Joona kuntoutui loukkaantumisistaan, niin hän pelasi vahvan loppukauden Mikkelissä. MP toimii hyvänä kasvupaikkana, kuten Jasse Tuomisen kohdalla aiemmin, Korkeakunnas sanoi FC Lahden verkkosivuilla.

– Muistan Joonan jo piirijoukkueajoista. Hänellä on aina ollut hyvä pelikäsitys ja riittävä taitotaso. Hän on työteliäs ja teräväpäinen kaveri. Loukkaantumiset ovat olleet pienenä hidasteena, mutta nyt hän on ehjä ja pystyy harjoittelemaan.

FC Lahdella on nyt kasassa yhteensä 17 pelaajasopimusta.