SJK kohtaa lauantaina harjoitusottelussa Ilveksen. Seinäjokiset testaavat ottelussa kahta pelaajaa, joiden taustat eivät paljon parempia voisi olla.

Keskikentälle Seinäjoelta pelipaikkaa hakee Jordi Quintilla. Hän pelasi viime kaudella Yhdysvaltojen pääsarjaa MLS:ää Kansas Cityn joukkueessa. Quintilla on ei enempää eikä vähempää kuin FC Barcelonan junioriakatemian La Masian kasvatti. Hän nousi sitä kautta Barcan reservijoukkueeseen. Barcelona vuosien jälkeen 23-vuotias espanjalainen siirtyi Ranskan 2. Liiga Ajaccion kautta MLS:ään.

Toinen testipelaaja tulee Sveitsistä. Veikkausliigan seuraajillekin mahdollisesti tuttu Stefan Marinkovic, joka pelasi vuonna 2014 FC Interin riveissä. Hän on ollut aikanaan Arsenalin ja Juventuksen testissä ja pelannut Amsterdamin Ajaxin akatemiassa. Akatemian jälkeen Marinkovic pelasi Turussa 24. ottelua. Tällä kaudella Sveitsiä ja Serbiaa poikamaajoukkueissa edustanut 22-vuotias laitapuolustaja on pelannut Bosnian kakkostasolla FK Gozara Gradiskassa.

Asiasta kertoi Veikkausliiga.com.