VPS jyräsi cup-voiton: ”Oikein hyvä onnistuminen”

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Palloseura pääsi heti voiton makuun Respect Suomen Cupissa, kun Kakkoseen viime kauden päätteeksi tippunut FC Jazz kaatui selkein lukemin 5-1 lauantaina.

VPS:n valmennusjohto piti esitystä suhteellisen ehjänä.

– Hyvä fiilis on. Teimme paljon asioita, joita olemme käyneet tammikuussa läpi. Vastustaja yritti pelata ja tarjosi hyvän vastuksen. Olemme kiitollisia, että pääsimme pelaamaan hyvän pelin tähän vaiheeseen. Aina on asioita, joilla vastustaja yrittää meidän pelisuunnitelmaamme häiritä, mutta kyllä tänään homma meni aika hyvin käsikirjoituksen mukaan. Nyt pyritään korjaamaan niitä juttuja, mitä pelistä nousi esiin, kommentoi VPS:n valmentaja Jani Sarajärvi.

KuPSista ”Vepsuun” täksi kaudeksi siirtynyt laituri Juha Hakola vastasi joukkueensa toisesta maalista. Hakola pääsi käyttämään hyväksi Jazzin puolustajan virheen, ja tuikkasi alaspäin syötetyn pallon takakulmaan.

Hakola oli ennen kaikkea tyytyväinen täyteen pistepottiin.

– Tämä oli eka virallinen peli ja cup-matsi, niin onhan se tärkeää saada pisteitä heti alussa. Meidän taktiikkamme oli heti lähteä prässäämään kovaa, eikä vastustaja päässyt paineen alta pois. Onnistuimme hyvin, laiturina tunnin verran viilettänyt Hakola luonnehti.

– On totta kai kiva päästä maalintekijätilastoihin, mutta tärkeintä oli, että Vepsu voitti. Hyvät fiilikset on, ensimmäisen maalinsa VPS-paidassa iskenyt Hakola jatkoi.

(Lähteet: VPS:n nettisivut ja Veikkausliiga.com)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.