Arsene Wenger vaikeni saksalaistähden pelaamisesta – kakkosmaalivahti aloittaa Bayernia vastaan

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Arsenal selvisi Mestarien liigassa kuudentoista parhaan joukkoon lohkovoittajana. Arpa ei kuitenkaan suosinut lontoolaisia, ja vastustajaksi arvottiin ehkä turnauksen kovin lohkokakkonen: Bayern München.

Lontoolaisten manageri Arsene Wenger on antanut cup-kilpailuissa ja europeleissä vastuuta kakkosvahti David Ospinalle. Bayern-ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa hän kertoi saman jatkuvan myös keskiviikkoiltana.

– Minulla ei ole mitään salattavaa. Ospina jatkaa maalilla, sillä emme olisi tässä vaiheessa turnausta ilman hänen torjuntojaan syksyn peleissä.

Arsenal on pudonnut Mestarien liigasta kuusi kautta peräkkäin neljännesvälierissä. Viime kaudella Wenger koitti estää saman kohtalon ja vaihtoi ykkösvahti Petr Cechin Ospinan tilalle Barcelonaa vastaa. Espanjalaiset etenivät jatkoon yhteistuloksella 5-1.

Lontoolaisten supertähden Mesut Özilin vaatimaton pelaaminen on ollut iso puheenaihe viime viikkoina. On jopa huhuttu, että saksalainen putoaisi Arsenalin penkille Bayernia vastaan, mutta Wenger ei kieltänyt tai vahvistanut asiaa kysyttäessä.

– Ilmoitan kokoonpanon huomenna (keskiviikkona.) Özil on erittäin keskittynyt peliin. Hän on pelannut meillä monta vuotta ja tietää, mitä lähdemme hakemaan ottelusta.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!