Potkut saaneen Claudio Ranierin tilalle tuli ainakin väliaikaiseksi manageriksi 53-vuotias Craig Shakespeare.

Hän oli Ranierin apumanageri ja on pelaajien keskuudessa erittäin pidetty henkilö. Vaikka Leicesteriin on yhdistetty niin Guus Hiddinkin kuin Roberto Mancininkin kaltaisia nimekkäitä managereja, BBC uumoilee Shakespearen jatkavan ainakin tämän kauden loppuun.

Otteluja on jäljellä enää 13, joten kokonaan uudella managerilla tulisi kiire tutustua joukkueeseen. Leicester kohtaa tänään Shakespearen alaisuudessa Liverpoolin ja lauantaina elintärkeässä ottelussa Hullin.

Shakespeare on valmentanut aiemmin myös Hullissa ja West Bromwichissa, mutta niissäkin vain väliaikaismanagerina tai kakkosluotsina. Hän oli mukana myös Sam Allardycen valmennusryhmässä, kun Allardyce oli ennen potkujaan hetken Englannin maajoukkuemanagerina.