Frankfurt hakee uutta nousua – ”Jos Lukas Hradecky tempaisee huippupelin, tappioputki katkeaa”

© Kuva: Getty Images

Bundesliigaviikonlopun ennakkoon ehkä mielenkiintoisin kamppailu käydään Berliinissä, jossa Hertha ja Lukas Hradeckyn Frankfurt lähtevät kohentamaan asemiaan sarjataulukon sijoilta 6. ja 5.

Hertha oli viikko sitten äärimmäisen lähellä voittoa Bayern Münchenistä ja syvällä lisäajalla tullut Bayernin tasoitus nostatti tunteet sen verran pintaan, että jälkipyykkiä on pesty koko alkuviikko. Ottelu oli joka tapauksessa osoitus siitä, että Hertha on Berliinin olympiastadionilla äärimmäisen vaikeasti lyötävissä, mitä tukee myös tilasto: Hertha on kuluvan kauden kovin kotijoukkue Bundesliigassa.

Herthan alkuvuosi ei ole vakuuttanut, mutta Bayern-tasapelin myötä mistään kriisistä on turha puhua. Erinomaisen syksyn pelannut Eintracht Frankfurt on sekin ailahdellut ja viime viikonlopun kotitappio putoamisviivan alla kamppailevalle Ingolstadtille alkoi jo kilistää hiukan hälytyskelloja – tappio oli kauden ensimmäinen kotikentällä.

– Frankfurt on luisumassa pois kärkitaistelusta. Kaksi tappiota perättäin näkyy heti sijoituksessa. Noista tappiosta ensimmäinen, Leverkusenille, oli täysin ansaittu. Leverkusenilla oli hyvä päivä ja tasoero oli selvä. Mutta sen sijaan tappio Ingolstadille kotona oli hölmö. Jos joukkue pelaa samalla tavalla, turpiin tulee Berliinissä varmasti, arvioi ex-maajoukkuemaalivahti Peter Enckelman Betsafen sivuilla.

– Mutta Frankfurt on näyttänyt sitkeytensä tällä kaudella aiemminkin. Jos, ja uskon kun, Lukas Hradecky tempaisee jälleen huippupelin, tulee Frankfurt tappioputkensa katkaisemaan ainakin tasapelillä, jopa voitto on mahdollinen. Hyvin kautensa aloittanut Hertha on ollut hyvin heikko alkuvuoden peleissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.