Kompastuuko kärkijoukkue Berliinissä – ”Bayern ei ole niin hyvä tällä hetkellä kuin luullaan”

© Kuva: Getty Images

Bundesliigaviikonlopun yksi ehdottomia mielenkiinnon kohteita on kärkijoukkue Bayern Münchenin matka Berliiniin Herthan vieraaksi.

Münchenistä on alkuvuoden ajan kuulunut pientä jatkuvaa murinaa, kun Bayernin esitykset eivät ole olleet varsinaisesti loistokkaita, vaikka pisteitä on kohtuullisen mukavaa tahtia kertynytkin. Päävalmentaja Carlo Ancelottin asemaakin on ehditty kyseenalaistaa, mutta viikon 5-1-murskajaiset Arsenalia vastaan Mestarien liigassa vaientavat nämä puheet ainakin hetkeksi.

Tuo Arsenal-ottelu tuo kuitenkin mielenkiintoisen taustan tähän otteluun. Bayernilla on sairaslistalla liuta pelaajia – osa tosin paluuta tekemässä – ja Ancelotti haluaa lisäksi luultavasti antaa lepoaikaa pikkukolhuista kärsiville tai juuri loukkaantumisen jäljiltä palanneille pelaajille.

– Bayernin Mestarien liigan ottelu voi vaikuttaa tähän kohtaamiseen. Jos olisi tullut tappio tai tasapeli, olisi Hertha saanut runtua. Bayernin voitto nostaa Herthan osakkeita, arvioi valmentaja Ari Tiittanen Betsafen verkkosivuilla.

– Hertha on positiivinen porukka ja Bundesliigassa ei olla näillä sijoilla, ellei jotain ei tehtäisi oikein. Kotonaan Hertha on ollut vahva ja tasapeliin se kotitaika riittää. Bayern ei ole niin hyvä tällä hetkellä kuin luullaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.