Miten Sevilla käsittelee karmaisevan tappion? – ”Motivoiko revanssimielen?”

© Kuva: Getty Images

Espanjan mestaruudesta taisteleva Sevilla sai pahan kolhun mestaruushaaveilleen viime viikonloppuna häviämällä Espanyolille tämän kotikentällä maalein 1-3.

Real Madrid sai tehtyä lisää eroa Barcelonaan ja Sevillaan samaisella La Ligan kierroksella. Sevilla hamuaa takaisin voittojen tielle sunnuntaisessa ottelussa Villarrealia vastaan ja mestaruushaaveista kiinni pitävä joukkue on sen kuuluisan pakkovoiton edessä.

– Ei mitenkään voi lähteä vain hakemaan kolmea pinnaa pois, kun vastassa on joukkue, joka myös pystyy pitämään palloa ja hyökkäämään, miettii valmentajavelho Ari Tiittanen peliyhtiö Betsafen verkkosivuilla.

Viime viikonlopun kierroksen tuloksilla voi olla vaikutusta sunnuntaiseen otteluun.

– Sevilla koki mestaruuden kannalta ison tappion viime kierroksella, niin on myös mielenkiintoista, miten joukkue on koonnut itsensä henkisesti. Painaako tulos mieliä vai motivoiko se revanssimielen tähän otteluun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.