© Kuva: Getty Images

Napolin espanjalaistähti: ”Minun oli lähdettävä Realista mennäkseni eteenpäin”

Real Madrid toi yhden omistaan kotiin, kun se osti Jose Callejonin vuonna 2008 Espanyolista. Callejon liittyi madridilaisjätin organisaatioon ensimmäisen kerran jo vuonna 15-vuotiaana.

Toinen yritys Madridissa ei kuitenkaan tuottanut tulosta, ja Callejon istui suuren osan peleistä penkillä. Hänen paras kautensa oli 2011-2012, jolloin hän iski 13 maalia 36 ottelussa Realille.

Vuotta myöhemmin Rafael Benitez ja Napoli kutsuivat.

– Olin erittäin onnellinen Realissa, mutta minun oli lähdettävä mennäkseni urallani eteenpäin. Benitez soitti ja kehui Napolia kovasti. En epäillyt siirtoa hetkeäkään, Callejon kertoi AS:lle.

Hänen ensimmäinen kautensa Benitezin alaisuudessa oli jättimenestys. Callejonin ominaisuudet pääsivät Napolissa oikeuksiinsa, ja hän venytti maaliverkkoja 20 kertaa debyyttikaudellaan Italiassa.

Hän kiittää Beniteziä menestyksestään.

– Rafa opetti minulle paljon. Olen voittanut Napolissa kaksi pokaalia ja sain ensimmäisen maajoukkuekutsuni täällä. Kiitos kuuluu hänelle.

29-vuotias Callejon on tehnyt tällä kaudella kahdeksan maalia ja antanut yhdeksän maalisyöttöä. Ensi keskiviikkona hän kohtaa entisen seuransa Real Madridin Mestarien liigassa.

Lähde: Squawka