Suuryllätys muhimassa La Ligassa: ”Mestarien liiga vaikuttaa pomminvarmasti”

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kolmatta sijaa miehittävä Sevilla isännöi lauantaina La Ligassa hyvään vireeseen päässyttä Eibaria.

La Ligan kauden ehdottomasti suurimpiin yllättäjiin lukeutuva Eibar pelasi Cupissa 2-2-tasapelin Atletico Madridia vastaan ja intoutui sen jälkeen kolmen pelin voittoputkeen La Ligassa. Maaliero voittosarjassa on komea 11-1. Lauantaina Eibar kohtaa vieraissa sarjassa kolmantena olevan Sevillan.

– Sevilla ei varmaan siihen miinaan astu, että mitenkään aliarvioisi Eibaria. Sevilla aloittaa Mestarien liigan pelit ensi viikolla ja ne tietävät, että niillä on myös hyvä sauma voittaa Leicester. Olisiko Mestarien liiga nyt joukkueelle ykkösvaihtoehto ohi kotoisen liigan? Sevilla on aina pärjännyt hyvin eurokentillä ja niiden pelien läheisyys lisää Eibarin mahdollisuuksia. Ne voi keskittyä vain tähän peliin ja jatkaa hyvää porettaan, miettii valmentaja Ari Tiittanen peliyhtiö Betsafen sivuilla.

Sevilla on pelannut vakuuttavan kauden, mutta kuun vaihteessa sillä oli pieni notkahdus, kun se koki 1-3-tappion Espanyolille ja pelasi kotonaan Villarrealin kanssa maalittoman tasapelin. Sevilla palasi voittojen tielle viime sunnuntaina haettuaan niukan 1-0-voiton Las Palmasista. Sevilla ei ole ollut viime kierroksilla parhaimmillaan.

– Mestarien liiga vaikuttaa viikonlopun peliin pomminvarmasti ja se ei ainakaan heikennä Eibarin yllätysmahdollisuuksia. Tässä on yllätysmahdollisuus ja voi hakea jopa vierasvoittoa. Voi olla, että taululla on 1-1 tai 0-1. Jotenkin tuntuu, että peli ratkeaa johonkin suuntaan viime hetken maalilla, Tiittanen ennustaa.

 

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!