Video: Kävikö pallo viivan yli? Maaliviivateknologia ratkaisi kärkitaiston Hollannissa

Feyenoord voitti sunnuntaina PSV Eindhovenin 2-1 Hollannin Eredivisiessä.

Ottelun ratkaisumaali syntyi 81. minuutilla, kun Feyenoordin Jan-Arie van der Heijden pääsi kulmapotkun tiimellyksessä puskemaan pallon kohti PSV:n maalia. Vierasjoukkueen maalivahdilla Jeroen Zoetilla oli hieman vaikeuksia torjuntansa kanssa, mutta hän sai lopulta vangittua pallon käsiinsä.

Ottelun erotuomari Bas Nijhuis seurasi tilannetta lähietäisyydeltä ja puhalsi lopulta pallon keskiympyrään maalin merkiksi. PSV:n pelaajat protestoivat tuomarin päätöstä rajusti, mutta Nijhuis näytti saaneensa kelloonsa tiedon maalista.

Pelissä ei nähty enempää osumia, ja Feyenoord siirtyi voitolla jo 12 pisteen päähän PSV:stä, joka on sarjan kolmannella sijalla. Sarjakakkonen Ajax on viiden pisteen päästä Feyenoordista.

PSV-vahti Zoet oli vielä ottelun jälkeenkin raivoissaan 2-1-maalista.

– Tämä on aivan p*rseestä! Maaliviivateknologia ratkaisi tämän ottelun. Tuomari teki päätöksen vain kellonsa perusteella. Uskon, että jos hänellä ei olisi ollut sitä, maalia ei olisi hyväksytty, Zoet kertoi NOS:lle.

Voit katsoa videon 2-1-maalista artikkelikuvan kohdalta. Jos et näe, voit katsoa sen täältä. Tilanne on videolla kohdassa 5:50.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.