Portugalin ja Real Madridin supertähti Cristiano Ronaldo sai kunnian avata keskiviikkona hänen nimensä mukaan nimetty lentokenttä Madeiralla, Portugalissa.

Madeiran lentokenttä tunnetaan nykyisin nimellä Cristiano Ronaldo Airport. Julkistuksen yhteydessä suurelle yleisölle näytettiin myös lentokentällä Ronaldoa kunnioittava patsas hänen kasvoistaan (katso kuvia artikkelikuvan kohdalta).

Patsas on saanut murskaavan kritiikin ja se on herättänyt sosiaalisessa mediassa lähinnä hilpeyttä. Patsasta verrattiin muun muassa entiseen F1-kuljettaja David Coulthardiin, joka tunnetaan jykevästä leuastaan.

– Jeesus, katsoin Cristiano Ronaldosta tehdyn pystin lentokentällä, joka nimettiin hänen mukaansa. Näyttää siltä kuin joku olisi sulattanut David Coulthardin, kirjoitti eräs Twitter-käyttäjä. Katso twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

D A V I D

@Blue_Bag
Jesus, check out the bust of Cristiano Ronaldo at this new airport named after him. Looks like someone melted David Coulthard.

– Uusi patsas Cristiano Ronaldosta Madeiran lentokentän ulkopuolella… Näyttää ihan siltä kuin minä olisin tehnyt sen kuvaamataidon tunnilla, josta sain D-arvosanan (huonoin arvosana), kirjoitti BBC:n urheilutoimittaja John Bennett.

John Bennett

@JohnBennettBBC
The new bust of Cristiano Ronaldo outside the airport in Madeira... Looks like something I would've made for GCSE art class, when I got a D.