Manchester Unitedin managerilla Jose Mourinholla alkaa kuuluisa kynttilä palaa molemmista päistä. Vaikka hän suhtautui yllättävän viileästi kyseenalaiseen punaiseen korttiin ratkenneeseen FA Cupin puolivälierään Chelseaa vastaan, reaktio tuli hiukan myöhemmin.

Tosin osittain ihan aiheesta. Unitedin joukkueen piti lentää Lontoosta ottelun jälkeen takaisin Manchesteriin charter-koneella. Heathrow’n lentokentälle heille kerrottiin, ettei kone ole valmiina.

Daily Recordin mukaan kone oli myöhässä ja saapuisi vasta puoli kolme yöllä lentokentälle. Mourinholla paloi käämi, ja joukkue päätti lähteä bussilla Manchesteriin, eikä odottaa kolmea tuntia lentokentällä. Perillä kotona joukkue oli neljältä tiistaiaamuna. Ja torstaina odottaa ratkaiseva kotiottelu Eurooppa-liigassa Rostovia vastaan.

– Miten voi olla mahdollista, että seura, jolla on satoja työntekijöitä – ja jolla on todella tärkeä ottelu edessä – ei pysty järjestämään lentokonetta valmiiksi kentälle joukkuetta varten? ihmettelee lehden lähde ManU:n sisältä.

– Onko United enää edes suurseura? Tällaiset asiat saavat sen näyttämään hyvin pieneltä.

Mourinho kiukkusi myös otteluohjelmasta, FA Cupia pelattiin maanantaina, Eurooppa-liiga on vuorossa torstaina.

– Eurooppa-liiga on kilpailu, joka voi tuoda meille paikan Mestarien liigassa, FA Cup ei. Totta kai Eurooppa-liiga on meille silloin tärkeämpi. Edessä on kova ottelu, sillä Rostov pelasi viimeksi sunnuntaina kello 15, me maanantaina kello 19.45. Tällainen aikataulu ei ole millään tavalla etu englantilaiselle joukkueelle, joka pelaa Eurooppa-liigassa, Mourinho mutisi.