Real Madridilla vielä tiukka paikka – ”Napolissa kaikki on mahdollista”

© Kuva: Getty Images

Mestarien hallitseva mestari Real Madrid otti loppujen lopuksi vahvan otteen jatkopaikasta kotikentällään, Napolin vahvasta alusta ja avausmaalista huolimatta. Riittääkö 3-1-johto kuitenkaan tiistai-iltana?

Real tuuletti villisti kolmatta maaliaan, sillä he tiesivät juuri sen olleen todennäköisesti se avain, jolla paikka kahdeksan parhaan joukkoon aukeaa. Yhden maalin johtoasema Napolin kotikentälle lähdettäessä ei ole mitään – edes Realille.

Napoli on yksi Euroopan parhaista kotijoukkueista. Edes kahden maalin etumatka ei olisi mahdoton kurottavaksi lähes jokaista seuraa vastaan – mutta nyt on vastassa Real Madrid, joukkue, jolle kahden maalin etumatka todennäköisesti riittää.

– Napoli on vaikea paikka kaikille joukkueille maailmassa, siellä on kaikki mahdollista. Mutta pitää muistaa, että Real Madrid on uskomaton nippu. Vaatisi pienimuotoisen ihmeen, että Napoli pystyisi pitämään nollan Realia vastaan. Ja nollan pitäminen olisi periaatteessa ainoa mahdollisuus mennä jatkoon, arvioi maalivahti Jesse Joronen Betsafen sivuilla.

– Kaksi maalia Napoli voi tehdä ja voittaa ottelun. Mutta samaan aikaan pitäisi siis pitää nolla omassa päässä. En usko, että se tulee onnistumaan. Real jatkaa mestaruuden puolustamistaan kahdeksan joukkoon.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.