Liverpool on ollut pitkin kevättä yhdistettynä lukuisiin huippupelaajiin ja seuran uskotaankin vahvistavan kesällä rivejään isolla kädellä.

Joukkueen manageri Jürgen Klopp luetteli Marcan haastattelussa joitain unelmahankintojaan, jotka hän toisi Liverpooliin heti mahdollisuuden sattuessa.

Kloppin mukaan Liverpoolissa rahan ei pitäisi olla ongelma toisin kuin hänen vanhassa seurassaan, Borussia Dortmundissa.

(Sergio) Busquets on vain 28, eikö niin? Mikä pelaaja! Tuntuu, että hän olisi pelannut 16 vuotta sillä paikalla, aloitti Klopp luettelonsa.

Toni Kroos on poikkeuksellinen pelaaja, todellinen nero. Hän on niin hienovarainen pallon kanssa.

Kloppilta kysyttiin myös, ketkä espanjalaispelaajat ovat hänen suosikkejaan. Saksalaismanagerilta nousi mieleen useampikin nimi ja hän ihmettelikin, miten ei ole koskaan hankkinut enemmän espanjalaisia joukkueisiinsa.

– Saksan aikoinani ihailin esimerkiksi Thiago Alcantaraa. Ja entäpä David Silva? On myös muita, Pedro pelaa erittäin hyvin tällä hetkellä. On sattumaa, etten ole koskaan hankkinut enempää espanjalaisia pelaajia. Dortmundissa meillä ei ollut varaa heihin. Gonzalo Castro oli puoliksi espanjalainen. Upea pelaaja muuten.

Lähde: Goal