Huuhkaja-pelaaja julkaisi surkean kuvan jalastaan: ”Tämä kausi on purkissa”

© Kuva: Juha Tamminen
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Tanskan liigaa SönderjyskE:ssä pelaavan Sakari Mattilan kausi on paketissa loukkaantumisen takia. Loukkaantuminen tapahtui harjoituksissa viime viikolla.

Mattila julkaisi Twitterissä kuvan oikeasta jalastaan, joka on tuettu. Mattila kertoi myös, että hänellä on edessään ACL-operaatio, eli hänen polvi leikataan.

– Tämä kausi on purkissa minun osaltani. Pitkä kuntoutus edessä, mutta aion tehdä kovasti töitä palatakseni vahvana. ACL-operaatio tarvitaan valitettavasti, Mattila kirjoittaa Twitterissä.

SönderjyskE:n nettisivuilla kerrotaan, että vamma pitää Mattilan pois pelikentiltä arviolta 8-12 kuukautta, jos kuntoutus menee hyvin.

– Valitettavasti vamma on vakava, eturistisiteen repeämä. Nyt päätämme missä hänet operoidaan, ja edessä on pitkä ja raskas kuntoutus, seuran fysioterapeutti Carl Hamann kertoi seuran nettisivuilla.

Mattila siirtyi täksi kaudeksi Tanskaan Englannin Mestaruussarjassa pelanneesta Fulhamista. Huuhkajissa usein esiintynyt Mattila ehti pelata Tanskan Superliigaa 18 ottelua, joissa syntyi yksi maali.

Katso kuva Mattilan jalasta alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Päivitetty 3.5. klo. 21.43: Lisätty seuran fysioterapeutin kommentit ja arvio loukkaantumisen pituudesta.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!