Eintracht Frankfurtin ykkösmaalivahti Lukas Hradecky oli jälleen mies paikallaan viime viikonloppuna, vaikka Eintracht hävisikin vieraskentällä Mainzille maalein 2-4. Hradecky ei ole tyytyväinen Eintrachtin kevätkauteen.

Hradecky esitti ottelussa yhden upean jalkatorjunnan, joka huomioitiin myös kierroksen top-3-torjuntoihin. Jhon Cordoban laukaus vaihtoi omasta puolustajasta suuntaa ja Hradecky venytti jalkansa upeasti eteen.

Hradecky oli ottelun jälkeen silti pettynyt mies.

– Me pelaamme heikkoa kevätkierrosta. Toki meillä on loukkaantumisia, eikä isoa rinkiä, mutta tämä on pelkkä tekosyy. Onneksi kausi on pian ohi. Meidän kaikkien on katsottava peiliin ja kysyttävä itseltämme: Voinko tehdä jotain paremmin?, Hradecky sanaili Kicker-lehdelle.

Kierroksen toiseksi hienoimmaksi torjunnaksi arvostettiin Timo Hornin torjunta Bayer Leverkusenia vastaan. Kärkisijan kaappasi Borussia Dortmundin maalivahti Roman Bürki komealla venytyksellään.

Katso upeat torjunnat alta, jos et näe, voit katsoa ne täältä. Hradeckyn torjunta on videolla ensimmäisenä.