Eurooppa-liigan karsinnat alkavat – SJK:lla ja VPS:lla hämmentävä saldo

© Kuva: Juha Tamminen

Eurooppa-liigan ensimmäinen karsintakierros pyörähtää käyntiin torstaina ja mukana on kolme suomalaisjoukkuetta.

SJK, HJK ja VPS aloittavat kaikki urakkansa tältä kierrokselta. SJK kohtaa islantilaisen KR:n vieraissa, HJK walesilaisen Connah’s Quayn niin ikään vieraissa ja VPS slovenialaisen Olimpija Ljubljanan kotonaan.

Betsafen sivuilla nostetaan esiin melkoisen tyly tilasto pohjalaisjoukkueitten osalta. Kumpikaan ei ole koskaan onnistunut eurokentillä saalistamaan edes tasapeliä vieraskentällä.

SJK:lle esiintyminen eurokentillä on kolmas perättäinen ja samalla kolmas kaikkiaan. Otteluita on tätä ennen koossa neljä ja niistä vain viime kaudella kotiottelussa BATE Borisovia vastaan SJK on onnistunut pisteiden saalistamisessa ja maalinteossa ottelun päätyttyä lukemin 2-2.

VPS:lle esiintyminen eurocupeissa on kaikkiaan viides. Toista karsintakierrosta pidemmälle Eurooppa-liigassa tai sen edeltäjässä UEFA cupissa vaasalaiset eivät ole koskaan edenneet. Toisaalta kaikkiaan viidessä pelaamassaan otteluparissa VPS ei ole yhdessäkään hävinnyt kotiotteluaan – ja puolestaan hävinnyt kaikki vierasottelunsa.

Lue lisää ennakointia Betsafen sivuilta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.