Chelsea-tähti sairastuvalle – Antonio Conte suuttui Arsenal-vahdille: ”Hän ei yrittänyt palloon”

© Kuva: Getty Images

Chelsean espanjalainen laitahyökkääjä Pedro Rodriguez loukkasi lauantaina päänsä harjoitusottelussa Kiinassa Arsenalia vastaan.

Pedro, 29, tavoitteli palloa Arsenalin maalivahdin David Ospinan kanssa ja sai tilanteessa iskun päähänsä, kun Ospina hyppäsi nyrkit edellä kohti pelivälinettä.

Chelsean laitahyökkääjää paikkailtiin tovin kentän puolella, kunnes hänet piti ottaa vaihtoon. Pedro vietti ottelun jälkeisen yön sairaalassa tarkkailussa. Hänellä todettiin aivotärähdys ja hänet lennätettiin seuraavana päivänä Aasian kiertueelta takaisin Lontooseen.

Maanantaina Chelsea tiedotti, että Pedron loukkaantuminen olikin vakavampi kuin alunperin oli luultu. Hänellä on kasvoissaan useampi murtuma, mutta hänen uskotaan palaavan harjoituskuntoon kymmenessä päivässä. Espanjalaislaituri joutunee käyttämään kasvojensa suojana maskia ja häneltä jää väliin tiistain harjoitusottelu Bayern Müncheniä vastaan.

Chelsean manageri Antonio Conte ei usko, että Ospinan temppu oli tahaton.

– Ei, ei missään nimessä ollut, vastasi Conte Goalin mukaan kysyttäessä, oliko kyseessä vain normaali pallontavoittelutilanne.

– Olin itsekin pelaaja ja tiedän eron. Hän ei tavoitellut palloa.

– Loukkaantuminen on vakavampi kuin olisin halunnut. Toivoin, että kyseessä olisi ollut vain aivotärähdys, mutta uskon, että maskin ja kymmenen päivän työn avulla hän palaa vahvuuteemme.

Chelsean kauden ensimmäinen virallinen ottelu on Arsenalia vastaan 6. elokuuta Community Shieldissä, jossa kohtaavat Valioliigan ja FA Cupin viime kauden voittajat.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.