HJK:n ja VPS:n mahdolliset seuraavan kierroksen vastustajat Eurooppa-liigassa ovat selvillä.

Molemmat hävisivät eilen toisen kierroksen ensimmäiset osaottelunsa, joten seuraavalle kierrokselle pääseminen vaatii vielä venymistä. Klubi hävisi 1-3 Makedoniassa FK Shkendijan vieraana ja VPS 0-2 tanskalaisen Bröndbyn kotiareenalla.

Helsinkiläisten onneksi he saivat tehtyä arvokkaan vierasmaalin, joka voi auttaa heidät vielä jatkoon tukalasta tilanteesta huolimatta.

HJK:n mennessä jatkoon vastustaja on joko IFK Norrköping Ruotsista tai Trakai Liettuasta. Vaasalaiset kohtaisivat voittajan otteluparista, jossa pelaavat Hajduk Split Kroatiasta ja Levski Sofia Bulgariasta.

Daniel Sjölundin ja Simon Skrabbin edustama Norrköping voitti oman otteluparinsa ensimmäisen osan torstaina kotonaan 2-1. Hajduk Split voitti kotonaan Levski Sofian 1-0.