Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on sulkenut pois mahdollisuuden siitä, että portugalilainen supertähti Cristiano Ronaldo olisi palaamassa Unitediin Real Madridista.

Aiemmin tänä vuonna Ronaldon raportoitiin olevan tyytymätön Madridissa, koska häntä syytettiin veropetoksesta. Portugalin maajoukkuestaraa huhuttiin pois Espanjasta muihin Euroopan suurseuroihin, kuten Unitediin, jossa hän pelasi vuosina 2003-2009.

Ronaldo nousi Manchesterissa yhdeksi maailman parhaimmista jalkapalloilijoista. Vuoden 2009 kesällä hän siirtyi Real Madridiin silloisella maailmanennätyssummalla, 80 miljoonalla punnalla (noin 91 miljoonaa euroa).

Mourinholta kysyttiin portugalilaistähden mahdollisesta paluusta, mutta ManU-luotsi kertoi, että Ronaldon tuominen takaisin on ”taloudellisesti liian vaikeaa”.

– En aio pyytää seuraani hukkaamaan aikaa pelaajiin, joiden tuominen joukkueeseen on mahdoton tehtävä, sanoi Mourinho BBC:n mukaan.

– Ronaldo on niin tärkeä pelaaja joukkueelleen. Hän on pelaaja, jolla on paljon taloudellista valtaa. Emme ole löytäneet mitään syytä, joka saisi meidät uskomaan, että Ronaldo voisi lähteä.