Ennätykset uusiksi! – Liverpool vahvistaa keskikenttäänsä seurahistorian kalleimmalla siirrolla

© Kuva: Getty Images

Liverpool on tehnyt sopimuksen seurahistoriansa kalleimmasta siirrosta, kertoo BBC. Valioliigaseura hankkii riveihinsä Naby Keitan RB Leipzigista. Keskikenttäpelaaja siirtyy Liverpooliin kesällä 2018.

Liverpoolin tiedetään olleen jo pitkään Keitan perässä. RB Leipzigin seurajohto on kuitenkin kerta toisensa jälkeen painottanut, että Keita tulee pysymään seurassa. Sittemmin Liverpoolin uutisoitiin jo luovuttaneen asiansa edessä.

Nyt Jürgen Kloppin luotsaama Liverpool kuitenkin vihdoin onnistui sopimaan 22-vuotiaan guinealaisen siirrosta. Siirron lopullista hintaa ei ole kerrottu julkisuuteen. BBC:n mukaan Liverpool maksaa Keitasta ainakin hänen sopimuksessa olleen noin 52 miljoonan euron ulosostolausekkeen. Tämän päälle RB Leipzig saa lisämaksun.

Jo Keitan ulosostolausekkeen maksaminen tekee hänestä Liverpoolin seurahistorian kalleimman hankinnan. Tähän saakka suurin hankinta on ollut Christian Benteke, joka hankittiin seuraan 46,5 miljoonan euron hinnalla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.