Paris Saint-Germainin espanjalainen laitahyökkääjä Jese Rodriguez liittyy Stoke Cityyn yhden vuoden lainasopimuksella. Rodriguezista, 24, tulee täten Stoken kuudes hankinta kesän siirtoikkunassa.

Hänen tavoin myös Darren Fletcher (West Bromwich), Eric Maxim Choupo-Moting (Schalke), Bruno Martins Indi (Porto), Josh Tymon (Hull) ja Kurt Zouma (Chelsea) ovat liittyneet Stokeen tänä kesänä.

Rodriguez on kaksinkertainen Mestarien liigan voittaja vuosiltaan Real Madridissa, josta hän siirtyi viime kesänä Ranskaan PSG:hen. Elämä Ligue 1:ssa ei kuitenkaan tuntunut sopivan hänelle, sillä Rodriguez teki viime kaudella PSG:n paidassa vain yhden maalin.

Tammikuussa hänet lainattiin loppukaudeksi takaisin Espanjaan UD Las Palmasin riveihin.

Rodriguezin lainapestin myötä Stokella on enemmän Mestarien liigan voittaneita pelaajia vahvuudessaan kuin yhdelläkään muulla Valioliigan joukkueella. Espanjalaislaiturin lisäksi Euroopan arvostetuimman seurajoukkuekilpailun palkintoa ovat nostelleet Darren Fletcher, Bojan, Xherdan Shaqiri ja Ibrahim Afellay.

Seuraavaksi eniten voittajia on Chelsealla, jolla on niitä neljä kappaletta, David Luiz, Gary Cahill, Pedro Rodriguez ja Alvaro Morata. Lontoolaisten perässä tulevat Manchester City kolmella voittajallaan, jotka ovat Yaya Toure, Claudio Bravo ja Danilo. Chileläisvahti Bravo voitti mestaruuden kaudella 2014-2015 FC Barcelonan kanssa, joskaan hän ei pelannut kilpailussa yhtään peliä, sillä joukkueen torjuntavastuu europeleissä oli Marc-Andre ter Stegenillä.