Italian Serie A:n hallitseva mestari Juventus on päättänyt pitää muista parhaista pelaajistaan kiinni myytyään maajoukkuetoppari Leonardo Bonuccin aiemmin tänä kesänä AC Milaniin.

Juve olisi voinut tienata 230 miljoonaa euroa, jos se olisi hyväksynyt tarjoukset brasilialaispuolustajasta Alex Sandrosta ja argentiinalaishyökkääjästä Paulo Dybalasta.

Sandro, 26, oli Calcio Mercaton mukaan lähellä siirtoa Chelseaan, mutta italialaiset pitivät pintansa. Chelsea tarjosi brassipuolustajasta 70 miljoonaa euroa, mutta Juventuksen toimitusjohtaja Giuseppe Marotta ei missään vaiheessa edes harkinnut englantilaisseuran ehdotusta, ja nyt Sandrolle huhutaan uutta jatkosopimusta.

Corriere dello Sportin mukaan FC Barcelona yritti havitella 23-vuotiasta Dybalaa riveihinsä 160 miljoonalla eurolla, mutta argentiinalaistähti on toistanut itseään kesällä sanomalla, että hän haluaa jatkaa uraansa Juventuksessa.

Dybala jatkoi sopimustaan Juventuksen kanssa vuoteen 2022 asti. Hän siirtyi ”Vanhan Rouvan” vahvuuteen kaksi vuotta sitten Palermosta ja on ehtinyt tykittää yhteensä 48 maalia 97 ottelussa Juven paidassa. Tällä kaudella osumia on syntynyt kolmessa ottelussa jo kuusi.