Evertonin ja Hajduk Splitin Eurooppa-liigan karsintaottelun ensimmäinen osaottelu jouduttiin keskeyttämään useiden minuuttien ajaksi. Keskeytyksen syynä oli uhkaavaksi äitynyt tilannne vierasjoukkueen kannattajakatsomossa.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla katsomosta lähetettiin raketteja. Tämän lisäksi mainoskylttejä potkikkiin aggressivisesti. Evertonin 2-0 -voittoon päättynyt ottelu otetaan nyt UEFA:n tarkasteluun. Mahdollisena seurauksena rähinästä tulee kurinpidollisia jatkotoimenpiteitä.

Ottelun keskeytymisen aikana pelaajat ohjattiin pois kentältä.

Evertonin valmentaja Ronald Koeman oli apeana ottelun jälkeen.

– Olen pettynyt. Tykkään reilusta pelistä. Meidän täytyi kuitenkin keskeyttää ottelu, Koeman purki tuntojaan.

Valmentaja ilmaisi samalla, että olisi toivonut joukkueen sinetöivän voiton jo ensimmäisessä osaottelussa. Seurat kohtaavat toisensa jälleen ensi viikon torstaina Kroatiassa.

Lähde: Independent