Alexis Sanchezilta meni totaalisesti hermot toimittajiin – hurja avautuminen somessa

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Arsenalin ja Chilen maajoukkueen tähtipelaaja Alexis Sanchez kertoi Instagramissa mielipiteensä häneen kohdistuvasta, jatkuvasta kritiikistä.

Chileläislehdistö lyttäsi Sanchezin esitykset maajoukkuetauon MM-karsintaotteluissa, joissa Chile kärsi tappion sekä Paraguaylle että Bolivialle.

Sanchezilla tuli tiistaina korttitili täyteen, kun hän otti varoituksen ottelussa Boliviaa vastaan, minkä vuoksi häneltä jää väliin lokakuussa pelattava karsintaottelu Ecuadoria vastaan.

– Ja tulee aika, jolloin väsähdät. Olen kyllästynyt jatkuvasta kritisoimisestani, oli siihen syytä tai ei. Olen kyllästynyt siihen, että he haluavat nähdä minun häviävän. Olen kyllästynyt käskemään itseäni ”nousemaan ylös vielä kerran” itkettyäni tappion jälkeen. Olen kyllästynyt kertomaan maailmalle ja ihmisille ympärilläni, että kaikki on hyvin, kirjoitti Sanchez.

– Kaikista pahinta on, kun kukaan ei ymmärrä, miltä se sinusta tuntuu. Puen Chilen seiskapaidan ylleni, ja se tuo mukanaan valtavan vastuun. Siksi olen surullinen, että journalistit ja pahat ihmiset kritisoivat tietämättä asioita.

Chile on kuudentoista pelatun ottelun jälkeen Etelä-Amerikan karsintalohkossa vasta kuudentena. Vain lohkon neljä ensimmäistä joukkuetta jatkavat suoraan MM-kisojen lohkovaiheeseen. Viidenneksi sijoittunut joukkue pelaa paikastaan kisoihin jatkokarsinnassa.

Tällä hetkellä Etelä-Amerikan lohkon viidennellä sijalla on Argentiina, joka on pisteen Chileä edellä. Kaikilla lohkon joukkueilla on enää kaksi karsintaottelua jäljellä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS